KOPI-AS d.o.o.
NULL

UBRZAJTE
PRODUKTIVNOST
SVOG POSLOVANJA

PAMETNO I SIGURNO ISPISIVANJE FORMATA A3 ZA SVE
UREDSKE POTREBE

Poštovani ,
Jeste li spremni ubrzati procese rada s dokumentima i povećati produktivnost ureda? Upoznajte Canonov imageRUNNER serije 2425.

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji i naprednim sigurnosnim značajkama ovih novih uređaja moći ćete ubrzati produktivnost poslovanja bez smanjenja kvalitete ispisa. Novi A3 crno-bijeli višenamjenski pisači povećavaju kontrolu nad osjetljivim informacijama i troškovima ispisivanja kako biste povratili investiciju u tren oka.

Zaštitite podatke, uređaj i mrežu najmodernijim sigurnosnim značajkama

Raspon sigurnosnih mjera iz ovog najnovijeg izdanja štiti od svih mrežnih prijetnji, a verifikacija sustava pri pokretanju štiti uređaj od svih neovlaštenih izmjena.

Centralizirana kontrola troškova

Opcije za daljinsko upravljanje utemeljene na računalnom oblaku, poput uniFLOW Online Express, pružaju osnovne mogućnosti praćenja i izvješćivanja iz središnjeg sustava utemeljenog na webu. Dostupna je opcija za dodatni daljinski pristup uređaju pomoću kompleta softvera za udaljene operatere (Remote Operators Software Kit, RSOK), a također su dostupna druga rješenja za dijagnostiku, automatsko očitavanje mjerača te upravljanje potrošnim materijalom kako bi se spriječili zastoji i osigurala potpuna bezbrižnost.

Integracija u ured i unaprijeđena produktivnost osiguravaju dodatne značajke uređaja, uključujući sljedeće:
  • Na pametnom zaslonu u boji s jasnim i praktičnim tipkama prikazuju se prilagodljive funkcije i individualna personalizacija za lak pristup svakodnevnim funkcijama
  • Konvertiranje skeniranih dokumenata u pretraživi PDF ili datoteke za Microsoft Word ili Power Point i njihovo slanje u mrežne mape, e-poštu ili u pohranu u računalnom oblaku
  • Ispisivanje zaštićeno PIN-om i prisilno zaustavljanje ispisivanja osiguravaju povjerljivost dokumenata, a značajke Encrypted PDF i PDF s potpisom uređaja štite podatke u prijenosu

Jeste li spremni unaprijediti radne značajke poslovanja?

Javite nam se još danas i saznajte više o novom asortimanu pametnih višenamjenskih pisača tvrtke Canon
Srdačan pozdrav,
KOPI-AS d.o.o.
KONTAKTIRAJTE NAS
Za odjavu kliknite na poveznicu KONTAKTIRAJTE NAS iznad ili pošaljite e-poruku na {poveznicu za odjavu / e-dresu za odjavu}.
Twitter Facebook LinkedIn RSS Instragram YouTube Pinterest
We are a trusted partner of

Canon